MINDBODY TERAPI

Jeg er igang med at uddanne mig til MindBody terapeut og er klar til at tage klienter fra sommer 2021. Meld dig til mit nyhedsbrev, hvis du er interesseret, så får du en mail, når jeg er så langt.

 

Hvad er MindBody terapi?

MindBody terapi er del af en relativt ny bevægelse indenfor psykologi og terapi, der fokuserer på alt det, vi kan lære om os selv og hinanden, hvis vi lærer at lytte til vores kroppe. Være til stede med dem, stole på dem og forstå dem.

Det handler altså blandt andet om at skrue lidt ned for den store, dominerende, rationelle hjerne i kraniet, som er rigtigt god til at tænke klare, analytiske tanker, men som nogle gange overser andre ting, og til gengæld skrue lidt op for kroppens store, bløde hjerne.

Lytte lidt ind i nervesystem, muskelhukommelse, mavefornemmelser, hjertebanken, sommerfugle og sanser.

Det, jeg lærer, kan beskrives som en slags samtale-baseret kropsterapi, hvor vi sidder overfor hinanden og taler sammen (ligesom hos en psykolog), men hvor de  kropslige oplevelser og følelser er centrale i samtalen (ligesom hos en kropsterapeut).

Vi kan arbejde med alt fra mild depression, milde angsttilstande eller kroniske smerter over tanker om studievalg, kønsidentitet eller din familie til stimulerende kropsrejser, der kan hjælpe dig videre med et kreativt projekt eller dit universitetsspeciale.

Ligesom i min praksis som massage terapeut har jeg særligt fokus på at skabe et trygt og meningsfuldt tilbud til LGBT-personer, og noget af det, jeg er rigtigt begejstret over, ved den MindBody terapi er, at det er en effektiv terapiform, der samtidig er meget nænsom.

Den gamle ide om, at det skal gøre ondt, før det kan gøre godt, passer ikke altid.


Der kommer mere information her på siden, når jeg er klar til at tage imod klienter...