‘SPACE’ ER EN NY, LGBT-VENLIG KLINIK I KØBENHAVN

LGBT-VENLIG KLINIK: Den lille klinik SPACE på Frederiksborgvej 178 i Nordvest/Emdrup åbnede i sommeren 2021 og tilbyder forskellige former for kropsbaseret terapi, vejledning og velvære.

Alle er velkomne, men stedet henvender sig særligt til LGBT-personer, og det er et frirum, hvor både behandlere og klienter kan være sig selv.


FØLG MED I VORES WHATSAPP-GRUPPE

SPACE er ikke på sociale medier. Istedet har vi en WhatsApp-gruppe. Her kan du følge med og for eksempel få besked, hvis vi med kort varsel har fået en ledig tid til massage, fordi nogen melder afbud.

Her skriver vi også, når vi har særlige gæste-behandlere i klinikken, når der starter nye gruppeforløb op eller hvis vi har et godt tilbud.

  • Meld dig ind i klinikkens WhatsApp-gruppe her

FASTE BEHANDLERE I KLINIKKEN

Herunder kan du møde de fire behandlere, der er fast tilknyttet stedet. Du kan også se, hvilke dage vi er i klinikken og hvordan du booker tider hos os.


JULIA GRONENBERG (mandag og fredag) har arbejdet med kropsbehandling siden 2005. Hun tilbyder shiatsumassage, zoneterapi og cupping og underviser i qigong og yoga.


MADS ANANDA LODAHL (tirsdag og onsdag) er certificeret i fysiurgisk massage, thai massage og MindBody terapi. Han tilbyder holistiske kropsbehandlinger og massage og fasciliterer ressource- og resiliensopbyggende gruppeforløb fra januar.

  • Book en tid hos Mads på 27630667 og læs mere her

MARCO E. MIELE (torsdag) er uddannet i Ernæring og Sundhed med fokus på sundhedsfremme og sygdomsforbyggelse fra Københavns Professionshøjskole. Han kan hjælpe dig med at øge din egenomsorg og trivsel generelt og tilbyder blandt andet rådgivning og inspiration til vegetarisk/vegansk hverdagsmad, bevægelses- og balancetræning samt livsstil og ændringer af vaner.

  • Book en samtale med Marco på 30747843 eller memiele19@gmail.com

ASTRID FABRIN (søndag) er certificeret fysiurgisk massør med en holistisk og intuitiv tilgang. Hun tilpasser sessionen til dit behov, om det er langsomt og terapeutisk, eller dybt og forløsende. Hun er i klinikken om søndagen, men tager imod klienter i sit hjem i Nordvest resten af ugen.

  • Book en tid hos Astrid på 28690143 (sms eller ring)

BESØG FRA UDLANDET: Indimellem har SPACE besøg af behandlere fra udlandet, der tilbyder workshops og helt unikke oplevelser indenfor terapi, kropsarbejde og selvudvikling.

Besøg fra udlandet bliver annonceret i klinikkens WhatsApp-gruppe.

  • Meld dig ind i klinikkens WhatsApp-gruppe her

HER FINDER DU KLINIKKEN

Bus 4A og 6A stopper lige udenfor døren. Lidt længere nede ad gaden (på Emdrup Torv) finder du bus 18 og 176 og der er cirka 5 minutter på gåben til Emdrup Station (S-tog). Du kan cykle til Blågårds Plads på 15-20 minutter.

Utterslev Mose ligger lige udenfor klinikken, så du kan gå en tur efter din behandling. Det kan anbefales.