MASSAGE TERAPI

v. MADS ANANDA LODAHL (certificeret massør)

QUEER-FRIENDLY | TRANS-FRIENDLY | EVERYBODY ELSE-FRIENDLY


BOOK EN TID PÅ: 27 63 06 67


PRISER:

Jeg anbefaler altid, at man booker 90 minutter.

Husk: Du kan købe gavekort i klinikken.

60 MINUTTER: 500,- kr.

KLIPPEKORT 60 min.: Et klippekort med 5 x 60 minutters massage koster 2200,- kroner. Klippekortet er ikke personligt, så du kan dele det med dine venner. Du sparer 60 kroner per behandling. Klippekortet kan ikke refunderes, og det er gyldigt til og med december 2020.

FATTIGPRIS 60 min.: Hvis du har mindre end 12.000 kroner i brutto indtægt om måneden, betaler du kun 400 kroner for 60 minutters massage.

90 MINUTTER: 650,- kr.

KLIPPEKORT 90 min.: Et klippekort med 5 x 90 minutters massage koster 3000,- kroner. Klippekortet er ikke personligt, så du kan dele det med dine venner. Du sparer 50 kroner per behandling. Klippekortet kan ikke refunderes, og det er gyldigt til og med december 2020.

FATTIGPRIS 90 min: Hvis du har mindre end 12.000 kroner i brutto indtægt om måneden, betaler du kun 550 kroner for 90 minutters massage.


ÅBNINGSTIDER:

Jeg er i klinikken:

 • Mandage: 15.30 – 21.00
 • Fredage: 15.30 – 21.00

ADRESSE:

Massagen foregår hos min gode veninde, Sahar Pour, i hendes akupunkturklinik, STIKMIG, som ligger centralt placeret på Nørrebro i København. Adressen er:

 • STIKMIG
 • Blågårdsgade 7A
 • Nørrebro

BOOK EN TID PÅ: 27 63 06 67


Fysiurgisk massage med olie kan blandt andet virke beroligende og løsne op for spændinger.

ANBEFALINGER:

“Det var som at blive genfødt! Jeg føler mig hjemme i min egen krop nu. Jeg føler mig klar på alt. Til sidst, da du bad mig om at mærke min egen krop, var der ikke et eneste sted – hverken i min krop eller sjæl – hvor det gjorde ondt. Jeg føler det, som om hele mit væsen er lavet af fin, hvid sne lige nu.”

 • Quim Kamikaze, kunst-smed

“Mads er en dygtig massør, og jeg føler mig altid tryg i hans hænder. Han har arbejdet hårdt på at mestre massagens kunst, og det kan virkelig mærkes. Jeg går altid derfra med en god og afslappet følelse i kroppen og mere energi. Tak til Mads for hans søde og varme person og hans healende hænder.”

 • Marco E. Miele, 30 år, professionsbachelor i ernæring og sundhed

“De gange, jeg har fået massage af Mads, har jeg følt mig rigtigt godt tilpas. Mads formår at skabe et trygt og rart rum, kombineret med god, professionel massage. Hermed mine varmeste anbefalinger.”

 • Jesper Urban, 44 år, pædagog

“Massagen hos Mads er helt eminent. Meget omsorgsfuld, omhyggelig og ferm. Jeg følte mig afslappet og løsnet, da jeg gik derfra. En gave især at føle sig tryg som queer person hos Mads.”

 • Ray Gaunoux, 32 år, musiker

“Mads er en enormt behagelig behandler, der altid tager sig god tid til dig. Han deler gerne ud af gode øvelser for skuldre og nakke, hvis du, ligesom mig, har en rigtig kontornakke. Som LGBT-person føler jeg mig meget tryg gennem behandlingen. Derfor er jeg blevet fast klient hos Mads.”

 • Sissel Moos, 27 år, konsulent

I thai massage bruger man stræk fra yoga. Det øger smidighed, gennemstrømning og velvære.

SPØRGSMÅL OG SVAR:

Herunder kan du finde svar på alt, hvad du vil vide om massage. Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 27630667.


Hvad er massage godt for?

Massage kan være gavnligt ved for eksempel:

FYSISKE SYMPTOMER:

 • smerter i skulder, nakke, ryg og lænd
 • ømhed, træthed og udkørthed
 • sportsskader og syreophobninger
 • myoser/muskelknuder og muskelspændinger i hele kroppen
 • langvarig hjernerystelse, migræne og spændingshovedpine

PSYKISKE SYMPTOMER:

 • stress og anspændthed
 • nervøsitet, uro og angst
 • nedtrykthed og depression
 • negative følelser omkring egen krop

Samtidig kan massage have en forebyggende virkning, øge velvære i det hele taget og selvfølgelig bare være en dejlig måde at forkæle sig selv eller en, man holder af.


Hvilken form for massage laver du?

Jeg er uddannet indenfor to forskellige stilarter, fysiurgisk massage og thai massage, og i mine behandlinger blander jeg dem, sådan at du får lige præcis det, du har brug for.

FYSIURGISK MASSAGE: Jeg er uddannet i fysiurgisk massage fra sportseducation.dk i Roskilde, hvor jeg også blev undervist i fysiologi og anatomi og eksamineret af en læge og en fysioterapeut.

Fysiurgisk massage (internationalt kendt som svensk massage) er den mest populære form for massage i Vesten. Det er en evidens-baseret, medicinsk behandlingsform, der indgår som en del af fysioterapeut-uddannelsen. Det er den, læger henviser til, når de anbefaler massage.


Massage af hænderne føles skønt og kan fjerne smerter og stivhed.

THAI MASSAGE: Jeg er uddannet i traditionel thai massage fra ITM Thai Hand Massage School i Berlin og har modtaget mit certifikat fra en af Nordthailands fineste institutioner.

Thai massage er en flere tusinde år gammel medicinsk behandlingsform, som siges at være udviklet af Buddhas private læge. Den bygger på kinesisk, ayurvedisk og thai medicin og blander energiarbejde med akupressur, refleksologi, manipulation af muskler og frigørelse af led med stræk fra yoga.


Queer-friendly og trans-friendly? Er alle massører ikke det?

Desværre har en del LGBT-personer oplevet at blive dårligt behandlet af sundhedsfagligt personale i både alternative og konventionelle tilbud, når de har opsøgt hjælp.

Nogle gange har behandlere været decideret diskriminerende, men oftere handler det om, at de er uvidende, ubetænksomme eller ikke har overskud til at sætte sig ind i LGBT-klienters særlige behov og situation.

Nogle gange stiller de nærgående spørgsmål, der ikke er relevante for behandlingen. Andre gange antager de, at alle klienter er heteroseksuelle og ciskønnede, og det kan være anstrengende for LGBT-personer altid at skulle forklare sig.

Jeg har arbejdet med LGBT-emner i mange forskellige sammenhænge i mere end 15 år og ved en hel del om sådan nogle ting som hadforbrydelser, skam, transition, sex, sexsygdomme, angst, depression, internaliseret homofobi, overgreb, trauma og heling efter alle disse ting.

 • Læs mere om min biografi her

Det er mit ønske at bruge den viden, jeg har opbygget gennem årene, til at skabe et trygt og positivt massage-tilbud til især LGBT-personer.


Må heteroseksuelle så ikke komme?

Det må de meget gerne! Alle er velkomne, og heteroseksuelle og ciskønnede klienter, der får massage hos mig, er med til at sørge for, at dette tilbud kan eksistere, så det er kun dejligt, hvis I kommer.


Er det også fat-friendly?

Selvfølgelig! Det er også POC-friendly, sexarbejder-friendly og inkluderende for fx ældre mennesker. Jeg er respektfuld og professionel overfor alle min klienter. Uden undtagelse. Jeg er uddannet til at behandle (så godt som) alle slags kroppe, men eftersom jeg har arbejdet med seksuelle og kønslige minoriteter i over 15 år (og selv tilhører begge grupper), er det os og vores behov, jeg ved mest om.


Hvad så, hvis jeg har et handikap?

Jeg er ikke specialiseret i at massere folk med handikap, og afhængig af hvilket handikap, du har, kan derfor også være enkelte ting, jeg ikke kan hjælpe dig med. Du er selvfølgelig meget velkommen alligevel, og som sagt behandler jeg alle med respekt. Uanset dit handikap vil der helt sikkert også være ting, jeg kan hjælpe med. Mange ting i din krop fungerer præcis ligesom hos alle andre.

Ring på 27630667, hvis du er i tvivl, så kan vi snakke sammen i telefonen.


Kan jeg købe et gavekort?

Ja, du kan købe gavekort og klippekort i STIKMIGs normale åbningstider (betal med kontant eller bankoverførsel) og i forbindelse med en behandling hos mig. Hvis du vil have det sendt med posten, så skriv til mads@almindelig.com – så finder vi ud af det praktiske.


Hvorfor kalder du det massage terapi og ikke bare massage?

Fordi jeg gerne vil understrege det terapeutiske element i alt kropsarbejde.

Kroppen og psyken påvirker hinanden gensidigt, så når din krop får det bedre, får din psyke det også automatisk bedre.

Mange oplever, at de bliver i bedre humør af at få massage. At de kommer til at holde mere af deres egen krop. De føler sig sundere, mere levende, mere sexede. De får mere energi, og deres stress, angst, nedtrykthed og nervøsitet bliver mindre.

Nogle gange kan man ryge ind i en nedadgående spiral, hvor man er inaktiv og trist, og hvor det er svært at komme ovenpå igen, fordi man dårligt nok kan komme ud af sengen.

Massage kan være med til at vende sådan en udvikling, fordi det gør mange af de ting ved din krop som fx motion gør. Det sætter gang i blodomløbet og udløser endorfiner, men uden at du selv skal gøre en indsats. Det er som at blive skubbet igang.


Snakker vi sammen, imens jeg får massage?

Den rent kropslige del af massagen fungerer bedre, jo mere du slapper af, så på den måde er det bedst, hvis du bare kan være stille og trække vejret og komme ind i en meditativ tilstand, men det er helt op til dig.

For nogle mennesker løsner massage op for en helt masse følelser og tanker, og de får lyst til at snakke en helt masse undervejs eller bagefter, og hvis du har det sådan, lytter jeg meget gerne. Det er din tid! Jeg er der for din skyld!

Jeg er ikke psykolog, men jeg er god til at lytte og kan også ind i mellem finde på noget klogt at sige til det, du fortæller mig.


Har du tavshedspligt?

Ikke officielt, men jeg tager vores fortrolighed meget alvorligt, og alt, hvad der sker, når du er hos mig, bliver mellem os.


En massage er din tid. Det er dig, der bestemmer.

Hvordan foregår en behandling?

Vi starter med en kort samtale, hvor jeg finder ud af, hvad du har brug for, så jeg kan tilrettelægge behandlingen specielt til dig. Så viser jeg dig briksen og giver dig nogle korte instruktioner i og så forlader jeg rummet, så du kan klæde dig af og lægge dig til rette med et tæppe henover dig, og når du så er klar, kommer jeg ind og giver dig massage. Bagefter forlader jeg lokalet og henter et glas vand til dig, mens du klæder dig på.

Hvis der er noget undervejs, du ikke bryder dig om, kan du altid sige til, og hvis du har spørgsmål, skal du bare spørge løs. Igen: Det er din tid! Jeg er der for din skyld!


Kan jeg få massage, hvis jeg er gravid?

Ja, men ikke hos mig. Jeg er ikke specialiseret i det og har ikke det ekstra udstyr, der kan være nødvendigt.


Kan jeg få massage, hvis jeg er syg?

Kræftpatienter må kun få massage efter aftale med deres læge. Hvis du har feber, må du ikke få massage, fordi det kan hæve din kropstemperatur yderligere. Lidt forkølelse eller lignende er okay.

Hvis du har diabetes, hjertesygdomme, åbne sår, forstuvninger, knoglebrud, hudsygdomme, kunstige kropsdele, knoglesygdomme, infektioner, for højt/lavt blodtryk eller åreknuder må du meget gerne fortælle mig det.


Kan jeg bare droppe forbi og få en massage?

Nej, du skal booke en tid. Skriv en sms til 27 63 06 67 og fortæl, hvornår det kunne passe dig, og om du ønsker 60 eller 90 minutters behandling.


Hvad nu, hvis jeg glemmer min aftale?

Den dag, du skal have behandling, får du en sms fra mig om morgenen med en påmindelse, så det gør du ikke.


Kan jeg aflyse min tid?

Ja, du kan aflyse indtil 24 timer før vores aftale. Hvis du aflyser mindre end 24 timer før vores aftale, eller hvis du bliver væk, beder jeg om, at du betaler det fulde beløb.


Hvorfor det?

Fordi jeg ikke kan nå at booke en ny klient på så kort tid, og så er min tid spildt.


Har jeg tøj på under massagen?

Som regel vil jeg bede dig om at medbringe leggings/joggingbukser/lange underbukser/lignende, som du har på under massagen. På overkroppen er du nøgen, evt. med BH.


Jeg tager hensyn til højeste niveau af generthed og blufærdighed.

Hvad så, hvis jeg er genert?

Jeg er uddannet til at tage hensyn til højeste niveau af blufærdighed og generthed, og det er også den stil, jeg kører i min klinik for at være sikker på, at jeg ikke overskrider nogens grænser.

Jeg forlader lokalet, mens du klæder dig af og på, og der er et tæppe, du kan have over dig under hele behandlingen. Jeg fjerner selvfølgelig tæppet undervejs fra de områder, jeg arbejder på, fx et halvt ben eller den ene arm, men ingen kommer til at se dig nøgen.

Skulle du alligevel undervejs føle dig utilpas, kan du når som helst bede mig om at stoppe behandlingen og forlade lokalet, så du kan klæde dig på og tage hjem eller hvad du nu har brug for.


Er der andre mennesker i lokalet, mens jeg bliver masseret?

Nej. Jeg har klinikken for mig selv, så det er kun dig og mig. Døren ud til gaden er låst, så der kan ikke komme nogen ind og forstyrre.


Får jeg olie på tøjet bagefter?

Nej. Olien trænger ind i din hud, og det er godt for dig. Eventuelt overskydende olie tørrer jeg af.


Hvilken olie bruger du?

Mandelolie. Det har ingen duft, og ingen er allergiske overfor det.


Skal jeg gå i bad før?

Hvis det er muligt, er det fint, hvis du kan gå i bad lige før massagen, fordi det varmer og blødgør din krop, så den bedre kan tage imod behandlingen. Derudover forventer jeg en vis hygiejnisk standard fra mine klienter.

Jeg ved dog også, at mange kommer direkte fra arbejde eller studie, og det er helt okay. Jeg går ud fra, at du som minimum har været i bad samme dag.


Er der andet, jeg skal gøre før massagen?

Lad være med at spise et stort måltid lige inden.


Hvad så efter massagen?

Du må gøre, hvad du vil bagefter, men det er bedst, hvis du ikke går i bad og ikke spiser noget i et par timer efter behandlingen, så kroppen får ro til at lade massagen virke.


Jeg har fået hovedpine efter massagen. Hvorfor det?

Ind i mellem kan man få lidt hovedpine eller blive svimmel eller sløv umiddelbart efter en massage. Det skyldes, at ophobede affaldsstoffer i cellerne er blevet frigjort (det er meningen) og cirkulerer rundt i systemet. Det går over ret hurtigt. Drik en masse vand. Også dagen efter. Det hjælper.


Jeg tænkte på at ryge en lille joint inden massagen. Er det en god ide?

Nej. Jeg behandler ikke folk, der er påvirkede af alkohol eller stoffer. Det kan være farligt, fordi de har en anden opfattelse af smerte, og jeg kan i værste fald skade dig, hvis jeg får misvisende feedback fra dig under behandlingen.


LGBT-Friendly! – Book din massage på 27630667

Fotos: Anna Eline