LGBT-VENLIG MASSAGE TERAPI

LGBT-venlig massage terapi v. MADS ANANDA LODAHL (certificeret massør)

QUEER-FRIENDLY | TRANS-FRIENDLY | EVERYBODY ELSE-FRIENDLY

 • English version here

BOOK EN TID PÅ: 27 63 06 67


PRISER:

Husk: Du kan købe gavekort og klippekort i klinikken eller på e-mail.

90 MINUTTER I KLINIKKEN: 650,- kr.

KLIPPEKORT: Et klippekort med 5 x 90 minutters massage koster 3000,- kroner. Klippekortet er ikke personligt, så du kan dele det med dine venner. Du sparer 50 kroner per behandling. Klippekortet kan ikke refunderes, og det er gyldigt til og med juni 2022.

90 MINUTTERS HJEMMEBESØG: 950,- kr.

LUKSUS: Hvis du booker et hjemmebesøg, kommer jeg hjem til dig og giver dig en 90 minutters behandling i trygge, vante omgivelser. Vi har god tid til at snakke først, og når behandlingen er slut, finder jeg selv ud, så du kan blive liggende og nyde den vidunderlige tilstand lige efter en massage, så længe du har lyst.

Hjemmebesøget er kun i Københavnsområdet. Skriv til 27630667, så finder vi et tidspunkt, der kan passe os begge (måske allerede i aften?). Hold dig ikke tilbage, hvis du har spørgsmål.

Du kan betale kontant eller med bankoverførsel på 8401-1276213


ÅBNINGSTIDER, ADRESSE OG AFLYSNING:

Jeg giver behandlinger i klinikkenFrederiksborgvej 178, 2400 København NV.

Jeg er i klinikken tirsdag og onsdag fra klokken 10.00.

Du kan aflyse indtil senest 24 timer før den tid, du har booket. Hvis du aflyser mindre end 24 timer før behandlingen, eller hvis du udebliver fra behandlingen, beder jeg dig om at betale det fulde beløb alligevel. Du modtager en sms med en påmindelse og praktisk info dagen før din behandling.


BOOK EN TID PÅ: 27 63 06 67


Fysiurgisk massage med olie kan blandt andet virke beroligende og løsne op for spændinger.

ANBEFALINGER:

“Det var som at blive genfødt! Jeg føler mig hjemme i min egen krop nu. Jeg føler mig klar på alt. Til sidst, da du bad mig om at mærke min egen krop, var der ikke et eneste sted – hverken i min krop eller sjæl – hvor det gjorde ondt. Jeg føler det, som om hele mit væsen er lavet af fin, hvid sne lige nu.”

 • Quim Kamikaze, kunst-smed

“Mads er en dygtig massør, og jeg føler mig altid tryg i hans hænder. Han har arbejdet hårdt på at mestre massagens kunst, og det kan virkelig mærkes. Jeg går altid derfra med en god og afslappet følelse i kroppen og mere energi. Tak til Mads for hans søde og varme person og hans healende hænder.”

 • Marco E. Miele, 30 år, professionsbachelor i ernæring og sundhed

“De gange, jeg har fået massage af Mads, har jeg følt mig rigtigt godt tilpas. Mads formår at skabe et trygt og rart rum, kombineret med god, professionel massage. Hermed mine varmeste anbefalinger.”

 • Jesper Urban, 44 år, pædagog

“Massagen hos Mads er helt eminent. Meget omsorgsfuld, omhyggelig og ferm. Jeg følte mig afslappet og løsnet, da jeg gik derfra. En gave især at føle sig tryg som queer person hos Mads.”

 • Ray Gaunoux, 32 år, musiker

“Mads er en enormt behagelig behandler, der altid tager sig god tid til dig. Han deler gerne ud af gode øvelser for skuldre og nakke, hvis du, ligesom mig, har en rigtig kontornakke. Som LGBT-person føler jeg mig meget tryg gennem behandlingen. Derfor er jeg blevet fast klient hos Mads.”

 • Sissel Moos, 27 år, konsulent

I thai massage bruger man stræk fra yoga. Det øger smidighed, gennemstrømning og velvære.

SPØRGSMÅL OG SVAR:

Herunder kan du finde svar på alt, hvad du vil vide om min massage. Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 27630667.


Hvad er massage godt for?

Massage kan være gavnligt ved for eksempel:

FYSISKE SYMPTOMER:

 • smerter i skulder, nakke, ryg og lænd
 • ømhed, træthed, stivhed og udkørthed
 • skader og efter sygdomsforløb eller operation
 • muskelspændinger
 • kroniske smerter
 • langvarig hjernerystelse, migræne og spændingshovedpine

PSYKISKE SYMPTOMER:

 • stress og anspændthed
 • nervøsitet, uro og angst
 • nedtrykthed og depression
 • små og store traumer
 • negative følelser omkring egen krop

Samtidig kan massage have en forebyggende virkning, øge velvære i det hele taget og selvfølgelig bare være en dejlig måde at forkæle sig selv eller en, man holder af.


Hvilken form for massage laver du?

Jeg er uddannet indenfor to forskellige stilarter, fysiurgisk massage og thai massage, og i mine behandlinger blander jeg dem, sådan at du får lige præcis det, du har brug for.

Mine behandlinger foregår i et langsomt tempo med masser af fokus på indføling og på dine grænser. Det er dig, der bestemmer, hvor vi skal hen med behandlingen, og hvor hurtigt det skal gå.

FYSIURGISK MASSAGE: Jeg er uddannet i fysiurgisk massage fra sportseducation.dk i Roskilde, hvor jeg også blev undervist i fysiologi og anatomi og eksamineret af en læge og en fysioterapeut.

Fysiurgisk massage (internationalt kendt som svensk massage eller oliemassage) er den mest populære form for massage i Vesten. Det er en evidens-baseret, medicinsk behandlingsform, der indgår som en del af fysioterapeut-uddannelsen. Det er den, læger henviser til, når de anbefaler massage.


Massage af hænderne føles skønt og kan fjerne smerter og stivhed.

THAI MASSAGE: Jeg er uddannet i traditionel thai massage fra ITM Thai Hand Massage School i Berlin og har modtaget mit certifikat fra en af Nordthailands fineste institutioner.

Thai massage er en flere tusinde år gammel medicinsk behandlingsform, som siges at være udviklet af Buddhas private læge. Den bygger på kinesisk, ayurvedisk og thai medicin og blander energiarbejde med akupressur, refleksologi, manipulation af muskler og frigørelse af led med stræk fra yoga.


LGBT-venlig massage? Er alle massører ikke LGBT-venlige?

Desværre har en del LGBT-personer oplevet at blive dårligt behandlet af sundhedsfagligt personale i både alternative og konventionelle tilbud, når de har opsøgt hjælp.

Nogle gange har behandlere været decideret diskriminerende, men oftere handler det om, at de er uvidende, ubetænksomme eller ikke har tid og overskud til at sætte sig ind i LGBT-klienters særlige behov og situation.

Nogle gange stiller de nærgående spørgsmål, der ikke er relevante for behandlingen. Andre gange antager de, at alle klienter er heteroseksuelle og ciskønnede, og det kan være anstrengende for LGBT-personer altid at skulle forklare sig.

Jeg har arbejdet med LGBT-emner i mange forskellige sammenhænge i mere end 15 år, og jeg ved en hel del om sådan nogle ting som skam, transition, sex, sexsygdomme, angst, depression, internaliseret homofobi, dysfori, overgreb, trauma og heling.

 • Læs mere om min baggrund her

Det er mit ønske at bruge den viden, jeg har opbygget gennem årene, til at skabe et trygt og positivt massage-tilbud til især LGBT-personer.


Må heteroseksuelle så ikke komme?

Det må de selvfølgelig meget gerne.


LGBT-venlig massage … Er det også fat-friendly?

Selvfølgelig! Det er også POC-venligt, sexarbejder-venligt og inkluderende for fx ældre mennesker. Jeg er respektfuld og professionel overfor alle min klienter. Uden undtagelse. Jeg er uddannet til at behandle (så godt som) alle slags kroppe, men eftersom jeg har arbejdet med seksuelle og kønslige minoriteter i over 15 år (og selv tilhører begge grupper), er det os og vores behov, jeg ved mest om.


Hvad så, hvis jeg har et handikap?

Jeg er ikke specialiseret i at massere folk med handikap, og afhængig af hvilket handikap, du har, kan der derfor også være enkelte ting, jeg ikke kan hjælpe dig med. Du er selvfølgelig meget velkommen alligevel, og som sagt behandler jeg alle med respekt. Uanset dit handikap vil der helt sikkert også være ting, jeg kan hjælpe med. Mange ting i din krop fungerer præcis ligesom hos alle andre.

Ring på 27630667, hvis du er i tvivl, så kan vi snakke sammen i telefonen. Klinikken på Østerbro er desværre ikke kørestolsvenlig, men jeg kommer gerne på hjemmebesøg (se øverst på siden).


Hvorfor kalder du det LGBT-venlig massage terapi og ikke bare massage?

Kroppen og psyken påvirker hinanden gensidigt, så når din krop får det bedre, får din psyke det også automatisk bedre. Derudover arbejder jeg målrettet med dit nervesystem, din psykiske balance og dit mentale kropsbillede, og jeg bruger elementer fra kropsterapi og MindBody terapi undervejs i mine massage behandlinger.

Mange oplever, at de bliver i bedre humør af at få massage. At de kommer til at holde mere af deres egen krop. De føler sig sundere, mere levende, mere sexede. De får mere energi, og deres stress, angst, nedtrykthed og nervøsitet bliver mindre.

Nogle gange kan man ryge ind i en nedadgående spiral, hvor man er inaktiv og trist, og hvor det er svært at komme ovenpå igen, fordi man dårligt nok kan komme ud af sengen. Massage kan være med til at vende sådan en udvikling.


Snakker vi sammen, imens jeg får massage?

Vi snakker sammen før behandlingen, men under behandlingen snakker vi ikke ret meget.

For nogle mennesker løsner massage op for en helt masse følelser og tanker, og de får lyst til at snakke undervejs eller bagefter, og hvis du har det sådan, er det selvfølgelig helt fint, og jeg lytter meget gerne. Det er din tid! Jeg er der for din skyld!


Har du tavshedspligt?

Ja. Det, der sker under en behandling, bliver mellem os.


En massage er din tid. Det er dig, der bestemmer.

Kan jeg få massage, hvis jeg er gravid?

Ikke hos mig. Jeg er ikke specialiseret i det og har ikke det ekstra udstyr, der kan være nødvendigt.


Kan jeg få massage, hvis jeg er syg?

Kræftpatienter må kun få massage efter aftale med deres læge. Hvis du har feber, må du ikke få massage, fordi det kan hæve din kropstemperatur yderligere. Lidt forkølelse eller lignende er okay.

Hvis du har diabetes, hjertesygdomme, åbne sår, forstuvninger, knoglebrud, hudsygdomme, kunstige kropsdele, knoglesygdomme, indopereret metal, infektioner, for højt/lavt blodtryk eller åreknuder må du meget gerne fortælle mig det.


Har jeg tøj på under massagen?

Som regel vil jeg bede dig om at medbringe leggings/joggingbukser/lange underbukser/lignende, som du har på under massagen. På overkroppen er du nøgen, men du har et tæppe over dig. Hvis du ikke er komfortabel med det, finder vi ud af noget andet. Bare sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tilpas, så du kan slappe af.


Jeg tager hensyn til højeste niveau af generthed og blufærdighed.

Hvad så, hvis jeg er genert?

Jeg er uddannet til at tage hensyn til højeste niveau af blufærdighed og generthed, og det er også den stil, jeg kører for at være sikker på, at jeg ikke overskrider nogens grænser.

Jeg forlader lokalet, mens du klæder dig af og på, og der er et tæppe, du kan have over dig under hele behandlingen. Jeg fjerner selvfølgelig tæppet undervejs fra de områder, jeg arbejder på, fx et halvt ben eller den ene arm, men ingen kommer til at se dig nøgen.

Skulle du alligevel undervejs føle dig utilpas, kan du når som helst bede mig om at stoppe behandlingen og forlade lokalet, så du kan klæde dig på og tage hjem eller hvad du nu har brug for.


Er der andre mennesker i lokalet, mens jeg bliver masseret?

Nej. Jeg har klinikken for mig selv, så det er kun dig og mig. Døren ud til gaden er låst, så der kan ikke komme nogen ind og forstyrre.


Får jeg olie på tøjet bagefter?

Nej. Olien trænger ind i din hud, og det er godt for dig. Eventuelt overskydende olie tørrer jeg af.


Hvilken olie bruger du?

Mandelolie. Det har ingen duft, og ingen er allergiske overfor det. Nogle gange er der lidt æteriske olier i, fx pebermynte. Men kun naturlige ting. Ingen parfumer og den slags.


Skal jeg gå i bad før?

Hvis det er muligt, er det fint, hvis du kan gå i bad lige før massagen, fordi det varmer og blødgør din krop, så den bedre kan tage imod behandlingen. Derudover forventer jeg en vis hygiejnisk standard fra mine klienter.

Jeg ved dog også, at mange kommer direkte fra arbejde eller studie, og det er helt okay. Jeg går ud fra, at du som minimum har været i bad samme dag.


Er der andet, jeg skal gøre før massagen?

Lad være med at spise et stort måltid lige inden.


Hvad så efter massagen?

Du må gøre, hvad du vil bagefter, men det er bedst, hvis du ikke går i bad og ikke spiser noget i et par timer efter behandlingen, så kroppen får ro til at lade massagen virke.


Jeg har fået hovedpine efter massagen. Hvorfor det?

Ind i mellem kan man få lidt hovedpine eller blive svimmel eller sløv umiddelbart efter en massage. Eller dagen efter. Det skyldes, at ophobede affaldsstoffer i cellerne er blevet frigjort (det er meningen) og cirkulerer rundt i systemet. Det går over ret hurtigt. Drik en masse vand. Også dagen efter. Det hjælper.


Jeg tænkte på at ryge en lille joint inden massagen. Er det en god ide?

Nej. Jeg behandler ikke folk, der er påvirkede af alkohol eller stoffer. Det kan være farligt, fordi de har en anden opfattelse af smerte, og jeg kan i værste fald skade dig, hvis jeg får misvisende feedback fra dig under behandlingen.


Jeg er bange for at få rejsning under massagen.

Det skal du ikke være. Det sker virkeligt sjældent, at folk får rejsning under en behandling, og når det gør, er jeg altså ret ligeglad. Din krop er velkommen i klinikken, lige præcis som den er. Med alle dens oplevelser og reaktioner.

Nogle massører synes, det kan være lidt grænseoverskridende, men jeg har det ret afslappet og synes bare det er en helt naturlig ting, at folk indimellem reagerer på massage ved for eksempel at få rejsning, savle på gulvet, græde, grine, snakke en helt masse eller komme til at slå en lille prut. Det her er et krops-positivt rum (PS: bare for at undgå tvivl, tilbyder jeg ikke seksuelle ydelser af nogen art).


LGBT-Friendly! – Book din massage på 27630667

Fotos: Anna Eline